EN DRENGS HISTORIE

Den usædvanligste af Dostojevskijs fortællinger, set fra barnets øjne. En fortælling om uskyld og håb.

Kun få kender den russiske forfatter Fjodor Dostojevskijs fortælling om en fattig dreng der er helt alene. Sulten gnaver i ham og tvinger ham til at tigge på gaden i den kolde, mørke aften. Her oplever han verden med det uskyldige barns øjne. Den næste morgen finder forbipasserende drengen sammenkrøben bag en brændestabel hvor han er sovet ind. En anderledes fortælling med dybde og mening. Om et uskyldigt barns drømme og håb i en tragisk virkelighed.

Forestillingen er den tredje i rækken af Dostojevskij-værker  med skuespiller Viktor Melnikov.

Medvirkende: Viktor Melnikov

Instruktør: Line Krogh
Dramaturgisk konsulent: Sasha Lystrup Andersen
Dramatiker, forfatter: Fjodor Dostojevskij
Producent: Teaterkompagniet TELL to JOY
Arrangør: Teaterkompagniet TELL to JOY

Forestillingen støttes af: A. P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formaal, Beckett-Fonden, Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorcks´s Fond samt Scenekunstudvalget Københavns Kommune

 

Køb billetter til EN DRENGS HISTORIE på teaterwebportalen TEATERBILLETTER.dk

 

Med EN DRENGS HISTORIE har teaterkompagniet TELL to JOY skabt en trilogi over Dostojevskijs verdenslitteratur: ET LATTERLIGT MENNESKES DRØM, DEN SAGTMODIGE (KROTKAJA) og EN DRENGS HISTORIE er en ny-klassiker, et scenisk og episk værk der vil blive husket, et enestående udgangspunkt for fordybelse og refleksion. En trilogi der byder os at se ind i vores medmenneskers hemmeligste afkroge og et kighul ind i det ukendte og mod det bedre.