Dostojevskij på scenen

De tre sceniske værker ET LATTERLIGT MENNESKES DRØM, DEN SAGTMODIGE (KROTKAJA) og EN DRENGS HISTORIE er blevet til klassikere i dansk scenekunst som tankevækkende og anmelderroste teateroplevelser. En trilogi der søger at kaste lys over menneskets eksistens.

Dostojevskijs forfatterskab er berømmet for sine dybdeborende, psykologiske portrætter, der viser menneskets sammensatte væsen på godt og ondt. KAPELLET på den historiske Assistens Kirkegård i København, danner den stedspecifikke ramme omkring Dostojevskij-forestillingerne. De er skabt til rammen. Her befinder vi os i bogstavelig forstand i grænsefeltet mellem liv og død. Et oplagt sted at tage fat i de store fortællinger.

 

Teatertrilogien Dostojevskij på scenen 2013 – 2019 er støttet af:

ISPA International Society for the Performing Arts / Beckett Fonden / Københavns Kommune / Aage og Johanne Louis Hansens Fond / A.P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond / Statens Kunstfond / Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck´s Fond / Nørrebro Lokaludvalg / Edel og Wilhelm Daubenmerkls Almenvelgørende Fond.

Se mere om Dostojevskij-trilogien på teatrets website fjodordostojevskij.dk