På Livets Rand

Teaterfortællinger på Nørrebro 

En forestilling der handler om at være og det magiske ved at være det. Christian Kronman løfter det nære, dejligt velkendte og hverdagslige op i det store, forundringsfulde perspektiv. Forestillingens gennemgående figur er gamle Brillemar’ Balthazar, der sideløbende med en social nedtur har foretaget en universel optur af helt andre dimensioner.
Han har bygget sit eget observatorium på taget af den ejendom på Balders Plads, hvor han bor og er vicevært. Her fra sin klode kan han vandre rundt som verdensrumskustode, og selvom vi med sol og jord og måne er små i sammenligning, må han alligevel undres over, hvor stort det hele er på vores lille stikkelsbær.
Og så er vi nede på jorden igen! Vi oplever Niels Bohr i en helt ny rolle som forbavset åndemaner i Princeton, USA, og selvfølgelig også som forkæmper for en åben verden.
Og vi kommer godt og grundigt rundt på Nørrebro og er bl.a. med til bønnemøde i Teltmissionen på Jagtvej og til stævnemøde ved den lyse digter Schades grav på Assistens. Titlen på hans roman, “Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet”, kunne stå som motto for hele forestillingen.

 

Spillested: KAPELLET, Kulturcentret ASSISTENS, Kapelvej 4, 2200 København N. / Spilledatoer: 23., 24., 30. og 31. oktober samt 13., 14., 20. og 21. november, alle dage kl. 20.00 – 21.00 / Producent: Teaterfortællinger på Nørrebro / Idé: Christian Kronman / Medvirkende: Christian Kronman / Manuskript og fortælling: Christian Kronman / Instruktør: Torben Jetsmark / Scenografi: Torben Jetsmark / Stylist: Annette Lang / Billetpris: 125 kr. + billetto-gebyr

Forestillingerne er støttet af Nørrebro Lokaludvalg

 

Køb billetter på

BILLETTO.DK