P. Ipsens Enke terracotta

Fabrikken med bornholmske rødder påbegyndte sin virksomhed på Nørrebro og blev i sine velmagtssdage drevet af en kvinde, enken Christine Louise Ipsen, der sammen med sønnen tiltrak sig international opmærksomhed med keramik i absolut verdensklasse. Fabrikkens frembringelser erhvervede i årenes løb 56 prisbelønninger af 1. klasse og er blandt andet repræsenteret på
Nummer
58

P. Ipsens Enke terracotta

Fabrikken med bornholmske rødder påbegyndte sin virksomhed på Nørrebro og blev i sine velmagtssdage drevet af en kvinde, enken Christine Louise Ipsen, der sammen med sønnen tiltrak sig international opmærksomhed med keramik i absolut verdensklasse.

Fabrikkens frembringelser erhvervede i årenes løb 56 prisbelønninger af 1. klasse og er blandt andet repræsenteret på følgende offentlige institutioner i verden: Neue Pinakothek i München, Nationalmuseum i Stockholm, Los Angeles Museum i Californien, Cleveland og Brooklyn Museerne, Carnegie Instituttet i Pittsburgh, Finlands nationalmuseum i Helsinki, Metropolitan Museum of Art i New York, Designmuseum Danmark i København, Les Amis des Musees de la ville de Mons, Bruxelles, National Arts Club i New York og Letlands nationalhistoriske museum i Riga.