Jacob Christian Milling

Jacob Christian Milling var én af mange tusinde danskere der omkring århundredeskiftet tog til USA i søgen efter viden. I 1912 tog maskininspektøren af sted med Titanic - skibet der ikke kunne synke. I alt 13 danskere rejste over Atlanten den 10. april 1912 med det nybyggede kæmpeskib Titanic. Da skibet stødte
Nummer
59

Jacob Christian Milling

Jacob Christian Milling var én af mange tusinde danskere der omkring århundredeskiftet tog til USA i søgen efter viden. I 1912 tog maskininspektøren af sted med Titanic – skibet der ikke kunne synke. I alt 13 danskere rejste over Atlanten den 10. april 1912 med det nybyggede kæmpeskib Titanic. Da skibet stødte på et isbjerg og gik ned fulgte næsten 1500 mennesker med i dybet.

Jacob Christian Milling havde tidligere tilbragt 10 år i USA og talte flydende engelsk. Milling afsendte på turen flere telegrammer hjem til sin kone Augusta i Odense, og de folk Milling mødte omtalte også i telegrammer og senere breve de få dage på Titanic: Selskabet, omgivelserne, menukortet, teknikken og vejret.

Se filmen og find ud af om Milling var én af de 711 overlevende.