UDSTILLING om NATASJA SAAD. 9. okt. – 14.dec.

Tidspunkt: tors 9 okt-søn 14 dec kl.13:00-17:00

Kategori: No Categories


Barn, pige, kvinde. Bryggeskolen, jockey. Miss Raggamuffin, No name requested, Natasja Saad. Klampenborg galopbane, Selasie, Sudan, Jamaica. Hiphop, reggae, dancehall.

Natasja Saad blev født på fødeklinikken på Skt. Joseph Hospital på Nørrebro. Hendes udgangspunkt var tværkulturelt med en dansk mor og en far fra Sudan. Hun voksede op på Islands Brygge. Musik og heste spillede tidligt en rolle i Natasjas liv.  Hun gjorde sig som en anden “Pippi langstrømpe” gældende på de felter, der traditionelt er maskuline: Som internationalt reggaenavn og som væddeløbsrytter. Hun bevægede sig som det naturligste i verden mellem Klampenborg Galopbane og Jamaicas musikscene. Gravstedet på Assistens Kirkegård bærer bræg af at være et nyt “kultsted”.

I udstillingen “Natasja” vil vi i anledning af at hun i år ville være fyldt 40 år, sætte fokus på, hvordan hun blev den hun blev og formidle viden om emner, steder, perioder og tid, der gør det muligt at forstå hvem hun var.

Åbningstider: tirsdag – søndag fra 13 – 17. Lukket mandag. (Bemærk at udstillingens åbningstider IKKE følger centrets generelle åbningstid fra 10 – 16)

ENTRÉ: 20 kr.