THE METHOD showcase med Lola Cohen

Tidspunkt: fre 9 jun kl.17:00-19:00

Kategori:


Showcase med forfatteren og underviseren Lola Cohen fra The Lee Strasberg Institute, den direkte arvtager til Strasbergs berømte Method Acting skuespilteknik. NB: foregår på Hovedbiblioteket i Krystalgade!

Under teaterfestivalen CPH Stage får du mulighed for at komme helt tæt på skuespillets nuts and bolts og en mesterlærer i fuldt vigør. Lola Cohen studerede under Lee Strasberg i perioden 1977-1982 og havde lejlighed til at se ham undervise blandt andre  Al Pacino, Ellen Burstyn og Harvey Keitel. Hun har selv undervist siden 1986.

Det var den russiske instruktør og skuespiller Konstantin Stanislavskij, som i 1890’erne lagde de første byggesten til teknikken, som lagde vægt på skuespillerens ægte følelser og indlevelsesevne til at skabe en overbevisende fremstilling af sin figur og identifikation med rollen. Metoden blev taget op igen af Group Theatre i New York i 1930’erne og af lærere som Lee Strasberg og Elia Kazan og fik en betydelig indvirkning på amerikansk film, båret frem af skuespillere som Marlon Brando og Montgomery Clift.

Som afslutning på Lola Cohens internationale masterclass i København, kommer hun og hendes skuespilelever til et symposion i Krystalgade for at give prøver på deres kunnen og diskutere skuespilkunsten.  Der vil være mulighed for at købe og få signeret Cohens seneste bog, og der vil være servering af vin og vand.

Teaterkompagniet TELLtoJOY og Kulturcentret ASSISTENS i samarbejde med Københavns Hovedbibliotek

Se mere her:

Discover The Method with Lola Cohen (USA)

 

 

Lola Cohen, The Lee Strasberg Institute, N.Y.Showcase med Lola Cohen om "The Method" finder sted i Hovedbibliotekets foyer