På Livets Rand

Tidspunkt: tirs 20 nov kl.20:00-21:00

Kategori:


Teaterfortællinger på Nørrebro

En lille kærlighedshistorie på liv og død – mest det første. En stor kærlighedshistorie til livet, til Nørrebro og omliggende. Og med omliggende menes universet, ikke kun det derude med alle galakserne, men også det derinde i de hvirvlende atomer, hele det mirakel, der er en forudsætning for, at også vi er her lige nu i vores lille vindue af væren.

Christian Kronman løfter det nære, dejligt velkendte op i et stort forundringsfuldt perspektiv. Forestillingens gennemgående figur er Brillema’r Balthazar, der sideløbende med en social nedtur har foretaget en universel optur af helt andre dimensioner: Han har bygget sit eget observatorium på taget af den ejendom på Balders Plads, hvor han bor og er vicevært. Her fra taget af sin klode kan han vandre rundt som verdensrumskustode, og selvom vi med sol og jord og måne er små i sammenligning, må han alligevel undres over, hvor stort det hele er på vores lille stikkelsbær. Og så er vi nede på jorden igen! Vi kommer godt og grundigt rundt på Nørrebro, er bl.a. til bønnemøde i Teltmissionen på Jagtvej og til stævnemøde ved den lyse digter Schades grav på Assistens. Titlen på hans roman, ”Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet”, kunne stå som motto for hele forestillingen.

 

Spillested: KAPELLET, Kulturcentret ASSISTENS, Kapelvej 4, 2200 København N. / Spilledatoer: 23., 24., 30. og 31. oktober samt 13., 14., 20. og 21. november. / Producent: Teaterfortællinger på Nørrebro / Idé: Christian Kronman / Medvirkende: Christian Kronman / Manuskript og fortælling: Christian Kronman / Instruktør: Torben Jetsmark / Billetpris: 125 kr. Billetter kan reserveres på centrets tlf: 35371917, på mail center@assistens.dk eller direkte på BILLETTO.dk

Forestillingerne er støttet af Nørrebro Lokaludvalg