EN DRENGS HISTORIE ★★★★★

Tidspunkt: tirs 23 jan kl.20:00-21:00

Kategori:


Få kender den russiske forfatter Dostojevskijs fortælling om en fattig dreng der er helt alene. Et scenisk værk om et uskyldigt barns drømme og håb i en tragisk virkelighed. Forestillingen er bygget over Dostojevskijs sidste hovedværk Brødrene Karamazov samt Drengen til Juletræsfest hos Jesus. Med En Drengs Historie er der skabt en scenisk trilogi over Dostojevskijs verdenslitteratur: Et Latterligt Menneskes Drøm, Den Sagtmodige (Krotkaja) og En Drengs Historie er et enestående udgangspunkt for fordybelse og refleksion. En trilogi der byder os at se ind i vores medmenneskers hemmeligste afkroge og et kighul ind i det ukendte og mod det bedre.

Iscenesættelse af Line Krogh. Skuespiller Viktor Melnikov. Musiker Adam Ørvad (accordeon). Scenografi og kostumedesign af Caspar Andreas Jørgensen. Dramaturgisk bearbejdelse og oversættelse af Line Krogh og Viktor Melnikov. Sproglig konsulent Sasha Lystrup Andersen.

I forestillingen indgår værker af Pjotr Tjajkovskij og Modest Musorgskij. Forestillingens varighed er ca. 50 min. – uden pause. Forestillingen er den sidste i rækken af teatertrilogien Dostojevskij på scenen (2013- 2018)

SPILLEDATOER OG BILLETTER PÅ TEATERBILLETTER.DK

★★★★★ Se anmeldelse fra CphCulture

★★★★ Se anmeldelse fra teaterwebmagasinet ISCENE

Se anmeldelse fra teaterwebmagasinet UNGT TEATERBLOD

Se anmeldelse fra web-magasinet Magasinet rØST